ONS TEAM

In 2003 is Bonum opgericht door Ronald van de Grift. Inmiddels is het team uitgebreid en bestaat uit projectmanagers met expertise in zorgvastgoed.
bonum ronald

Ronald van de Grift

Over Ronald

Als ondernemer ben ik in 2003 gestart met Bonum. Een advies- en managementbureau dat integraal denkt vanuit de driehoek zorg – vastgoed – bedrijfskunde. Juist dit integrale denkkader is van belang om huisvestingsvraagstukken toekomstbestendig op te lossen. Naast het voeren van de directie van Bonum ben ik graag actief in diverse projecten voor zorggerelateerde opdrachtgevers.

Wat mij motiveert

Mijn motivatie haal ik uit het behalen van resultaten met draagvlak. Het ontwikkelen van oplossingen en zien dat deze oplossingen ook werken. Niet alleen op strategisch niveau werken, maar ook zorgen voor een goede implementatie.

Lex van Dop

Over Lex
Bram

Bram Hijdra

Over Bram

Al lange tijd ben ik veel betrokken bij bouwprojecten van verschillende zorginstellingen. Hierbij geef ik financieel advies, waarbij ik kijk of een project financieel haalbaar is binnen de geschapen kaders. Ook voor Bonum stap ik in als financieel adviseur voor onder andere strategische huisvestingsplannen en het doorrekenen van zorg gerelateerde bouwprojecten.

Wat mij motiveert

Gezamenlijk zorgen dat een bouwproject van begin tot eind een succes wordt voor de betreffende organisatie is wat mij drijft. Het leuke is dat je een diverse pluimage aan mensen uit verschillende disciplines bij elkaar moet brengen om gezamenlijk tot een mooi project te komen.

Gislaine de Boer

Michiel Beijer

Over Michiel

Edo Schrijver

Over Edo