Bouwadvies voor de zorg? Bonum adviseert en begeleid het bouwproces

Moet de zorginstelling worden gemoderniseerd? Heeft jouw zorginstelling een geheel nieuw gebouw nodig en wil je de opties bespreken met een onafhankelijk bouwadviesbureau? Dan biedt ons bouwadvies in de zorg uitkomst! Bij Bonum vind je diverse diensten voor elke soort huisvestingsvraag. Onze bouwadviseurs realiseren gebouwen die precies zijn afgestemd op de wensen en eisen van de bewoners. Altijd binnen een realistisch, van tevoren afgesproken budget en planning én efficiënt en via korte lijnen. Met deskundig bouwadvies in de zorg staan we onze opdrachtgevers bij in de ontwikkeling en realisatie van diverse bouwprojecten.

Wat is bouwadvies?

Bouwadvies houdt in advies op het gebied van ruimtelijke ordening, architectuur, tijdsplanning, regelgeving en de kosten. Bij een renovatie of bouw van gebouwen komt veel bij kijken. Bij bouwadvies in de zorg helpen onze bouwadviseurs de opdrachtgevers van begin tot eind bij de bouw van woningen en zorginstellingen. We beschikken over de juiste kennis en ervaring. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers in alle fases van het traject voorzien van degelijk bouwadvies. Onze bouwadviseurs in de zorg zijn samen met de betrokken partijen dé sleutel om de strategie en diverse beleidskeuzes van het bouwproject te bepalen.

Bouwadvies in de zorg is maatwerk

Elke bouwtraject is anders, daarom zijn onze bouwadviesopdrachten altijd op maat gemaakt. Dit geldt voor zowel nieuwsbouw als verbouw. Daarnaast is Bonum gespecialiseerd in wooncomplexen en zorginstellingen. Wij adviseren op het gebied van nieuwbouw, herbestemming, transformatie, onderhoud en beheer. Onze bouwadviseurs in de zorg zijn volledig onafhankelijk en kunnen onze opdrachtgevers daarom optimaal voorzien van objectief en praktisch bouwadvies in de zorg. Met als resultaat een beheersbaar, betrouwbaar en betaalbaar gebouw.

De kennis en ervaring van onze bouwadviseurs in bouwadvies, bouwmanagement, directievoering, projectmanagement, bouwbegeleiding en toezicht vormen een geheel van diensten om tot een succesvolle realisatie van bouwprojecten te komen. Zorg dat jouw bouwproject in de zorg goed van de grond komt door Bonum in te schakelen. Hieronder een greep uit onze diensten:

 • Bouwadvies en begeleiding
 • Directievoering
 • Projectmanagement
 • Toezicht en kwaliteitsbewaking
 • Ontwerpmanagement
 • Kostenmanagement
 • Oplevering
 • Risicobeheersing
 • Bouwkundige keuringen
 • Locatieonderzoek
 • Vergunningen & aanbestedingen (Programma van Eisen)
 • Wet- en regelgeving

Wat doet Bonum op het gebied van bouwadvies in de zorg?

Bonum ontzorgt, adviseert en zorgt voor de coördinatie van het bouwproces, of nu gaat om renovatie, herbestemming of een nieuwbouwplan. Wij adviseren het bouwteam over de uitvoering en houden ons bezig met toezicht en kwaliteitsbewaking. Dankzij ons onafhankelijk en deskundig bouwadvies kunnen we de zorgsector optimaal adviseren. We begrijpen dat een goed gestructureerd, functioneel en financieel rendabel bouwproject vraagt om de juiste expertise en ervaring. Daarnaast kent Bonum de verschillende belangen, die er bij betrokken partijen spelen. We weten hoe hierop geanticipeerd moet worden bij bouwadvies in de zorg. Onze bouwadviseurs zijn specialisten op het gebied van bouwadvies in de zorg. 

Projecten waar we trots op zijn

Bonum werkt door heel Nederland als het gaat om bouwadvies in de zorg. We hebben meegewerkt aan diverse bouwprojecten in zorg, zoals het project Swetterhage in Zoetermeer. De herontwikkeling van 16 hectare woon- en werkgemeenschap voor ruim 350 bewoners in de gehandicaptenzorg, die met veel plezier wonen én werken op het terrein. Of het bouwproject Hendrikshoeve in Numansdorp: herontwikkeling van het rijksmonument voor mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Onze bouwadviseurs verzorgde het proces- en projectmanagement van de Hendrikshoeve. Ook heeft Bonum meegewerkt aan het project Laverhof ouderenzorg in Schijndel. De realisatie van het verpleeghuis Sint Barbara met 96 nieuwe PG-plaatsen, een wintertuin en kapel en de renovatie van het bestaande monumentale gedeelte.

Kies voor bouwadvies in de zorg van Bonum

Onze bouwadviseurs beschikken over jarenlange ervaring in projectbegeleiding en advies en zijn daarom de aangewezen personen voor bouwadvies in de zorg. Dankzij onze brede kennis en expertise zijn wij in staat om onze opdrachtgevers van gedegen advies in de bouw te voorzien. Dit voor zowel verbouw- als nieuwbouw, maar ook hertontwikkeling. Als bouwadviesbureau ontzorgen wij onze opdrachtgevers vanaf het eerste idee tot aan de projectbegeleiding, coördinatie en bewaking van het bouwproces.

Door onze goede relaties met gemeenten, aannemers en installateurs zijn wij in staat om jouw wensen efficiënt en deskundig te vertalen naar concrete oplossingen, waarbij het budget goed in de gaten wordt gehouden. Heb je een bouwkundig vraagstuk of bouwplan? Onze bouwadviseurs in de zorg denken graag met je mee! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bouwadvies in de zorg of één van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Vorige

Volgende